Om Mo’s Friends

Kort om Mo’s Friends:

At mødes og være fælles omkring løb er sjovt – det giver god energi at løbe i flok. I Mo’s Friends formår vi samtidig, at mødes på tværs af nationaliteter, kulturelle forskelligheder – og dette giver på mange måder løbeturen og herunder livet et ekstra krydderi.

I Mo’s Friends byder vi alle nye løbere velkommen – uanset niveau. Vi mødes mandag kl. 17 og fredag kl. 16 på Knudrisgade 5, 8000 Aarhus C. Vi mødes omkring løb, men det er fællesskabet og venskaberne der er den primære drivkraft. Og vi tilrettelægger træningen således at der er plads til alle.

Vi spiser sammen hver mandag i forbindelse med Dfunks Mad Mekka. Derudover er det blevet en fast tradition, at afslutte træningen med en bordtennisturnering i Ungdomskulturhuset.

Træning

Vi elsker naturen og løber derfor gerne i enten Riis Skov, Marselisskoven eller andre naturskønne områder i Aarhus.

I Mo’s friends er vi så heldige, at have en yderst kompetent træner i form af Dan Olesen. Dan er til dagligt ansat i AGF Atletik, hvor han har trænet og undervist atleter siden 2005. Dan står som regel for træningen om fredagen, hvor der bl.a. er fokus på løbeteknik, styrketræning osv.

Fremtidsdrømmen

Fremtidsdrømmen er, at vi kan blive ved med at skabe nye fællesskaber og venskaber på kryds og tværs af nationaliteter. At løbe i flok giver vinger, og vi drømmer da selvfølgelig om, at vi engang får vores egen Mo Farah eller Abdi Hakin Ulad (Danmarks bedste løber med somaliske rødder).