Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mo’s Friends: Mandags Løbetræning + Madmekka

31 oktober 2016 @ 5:00 pm - 9:00 pm

BEMÆRK: Seperat begivenhed for Mo’s Friends Women 🙂

Kort om Mo’s Friends:
At mødes og være fælles omkring løb er sjovt – det giver god energi at løbe i flok. I Mo’s Friends formår vi samtidig, at mødes på tværs af nationaliteter, kulturelle forskelligheder – og dette giver på mange måder løbeturen og herunder livet et ekstra krydderi.

I Mo’s Friends byder vi alle nye løbere velkommen – uanset niveau. Vi mødes mandag kl. 17 og fredag kl. 16 på Hjortensgade 23 i Aarhus. Vi mødes omkring løb, men det er fællesskabet og venskaberne der er den primære drivkraft. Og vi tilrettelægger træningen således at der er plads til alle.

Vi spiser sammen hver mandag i forbindelse med Dfunks Mad Mekka. Derudover er det blevet en fast tradition, at afslutte træningen med en bordtennisturnering i Ungdomskulturhuset.

Træning:
Vi elsker naturen og løber derfor gerne i enten Riis Skov, Marselisskoven eller andre naturskønne områder i Aarhus.

I Mo’s friends er vi så heldige, at have en yderst kompetent træner i form af Dan Olesen. Dan er til dagligt ansat i AGF Atletik, hvor han har trænet og undervist atleter siden 2005. Dan står som regel for træningen om fredagen, hvor der bl.a. er fokus på løbeteknik, styrketræning osv

Detaljer

Dato:
31 oktober 2016
Tidspunkt:
5:00 pm - 9:00 pm

Arrangør

Mo’s Friends

Sted

Ungdomskulturhuset – UKH
Hjortensgade 23
Aarhus, 8000 Denmark
+ Google Map